10.1.12

Tag ; About me?!?

Hey, vandaag heb ik weer een leuke tag!
Deze heb ik gehad van Myrthe « bekijk allemaal even haar blog! en daar wil ik je hartelijk voor bedanken! <33!
Het is een leuke tag om wat meer te weten te komen over de persoon achter de blog!

Heb je een tweede naam? Nee! Maar als ik er een had gehad was het May geworden van Mei in het Engels. De geboorte maand van mij en de sterfmaand van mijn oma!

Wat is je favoriete vak op school? Moeilijke vraag, ik vind eigenlijk niks leuk haha! Maar ik wil graag vaak naar Frankrijk gaan dus ik vind Frans wel een leuk vak, en ik hou ook wel van muziek!

Wat is je favoriete drankje? Wat ik het liefste drink.. ehm dat is sowieso wel jus d'orange! Like that! En zeker net vers geperst!
FallenfortheFallen
Wat is je favoriete lied op dit moment? Dat is everything about you van One Direction! Die kan ik wel de hele dag luisteren! Daarna komt zeker wel Up all night van one direction! Nja, ik hou gewoon van one direction!

Hoe ga je je kinderen noemen? Wauw, haha raar om over naar te denken. Maar ik vind voor een meisje ; Tiffany, Sharon en Leila wel lovely! Voor een jongen zou ik ; Jedi wel leuk vinden!

Doe je aan een sport? Aan twee zelfs, ik zit op jazzdance en streetdance! Like thatt!
Love Apple Farms: In the Kitchen with Chez Pim: Macaron Madness
Favoriete boek? Ik ben echt een fan van ; 100% Mila. Een boek over een meisje dat naar Parijs verhuist en daar een heel leven opbouwt met voor en tegen dingetjes. Het gaat sowieso echt over fashion en mode ontwerpen enz. Dat is echt wel mijn favoriete categorie en dit boek maakt dat geweldig!

Favoriete kleur? I like all the colorss! Maar op dit moment ben ik een fan van dat een beetje deze kleur! Een beetje blauw/paars. Vind dat echt een super mooi kleurtje.


Favoriete dier? Pff.. dat weet ik niet hoor! Ik vind hondjes heel erg schattig dus ik denk dat hondjes wel mijn lievelingsdieren zijn! Zo schattig en cutie zo'n little hondje!
Mollie.
Favoriete parfum? Ehm.. dat is Daisy van Marc Jacobs. Ik heb hem 50/50 gekocht met mijn mama, en tja, het is wel heel erg veel geld. Maar dan heb je ook wat! Just love that parfume!

Favoriete vakantie? Dat was die dus echt wel in Disneyland Paris, zo super leuk en gezellig! Ik ben er vorig jaar met de kerst geweest en dan is het echt zo super leuk. Echt met al die parades, alle attracties kind of lovely!

Ben je afgestudeerd op de middelbare school? Nee nog lang niet! Ik ben nog maar 13 en zit op dit moment in de 2havo hihi!
j'adore
Ben je ooit het land uitgeweest? Hahah, ja natuurlijk! Naar een stuk of 6 landen. België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zuid-Afrika. Vond het in alle landen stuk voor stuk leuk!

Spreek je een andere taal? Ben tweetalig opgevoed, ik spreek vloeiend Nederlands en Engels hihi.
Voor de rest kan ik ook best goed Frans.

Heb je nog broers of zussen? Ik heb een zusje (Felicia) van 3 en nog een half broertje (Alex) en half zus (Fee)!

.forever young.
Wat is je favoriete winkel? Dat is de H&M kan daar echt al m'n spulletjes vinden en vind het echt een super gave winkel!

Wat is je favoriete restaurant? Dat is de Mac Donalds hahahahahahah! Ja.. eigenlijk serieus, i love the Mac Donalds hahahah!

Ga je graag naar school? Nee helemaal niet, alleen om m'n vrienden te zien. Maar voor de rest vind ik er echt helemaal niks aan.
Twitter / @baffrah: My @onedirection bracelets ...
Favoriete youtuber? Dat is Cutepolish, love the nail tutorials!

Favoriete film? Dat zijn alle films van Twilight, i love breaking dawn, eclipse, new moon en twilight stuk voor stuk! Kan altijd weg zwijmelen bij die heerlijke Taylor haha!

Favoriete tv-show? Zonder twijfel America's next top model! Love that shit yeaah! Kan er echt heel vaak naar kijken echt uren achter elkaar.
Pink Is My Life
PC of Mac? Ik heb geen mac dus voor nu ga ik voor de PC, ik zit vaak op die van mijn moeder want mijn laptop doet zooooooooooooooo dom tegenwoordig. Maar een MAC lijkt me ook super fijn!

Welke gsm heb je? Ik heb er 2 ; een Blackberry Curve en een Samsung Galaxy Ace. Ik hou van ze allebei, maar voor handigheid ga ik voor de Galaxy Ace. Die is zoo handig en snel en zo! Like that.

Hoelang ben je? Mwa, ik denk rond de 1,70 haha! Ben kind of groot, vroeger was ik altijd super klein en ben blij dat ik dat letterlijk 'vergroeit' ben haha!

ρяєттуριηкρℓєαѕυяє


Bij deze tag ik ook een paar mensen.
Hafsah.
Renate.
Floor.
En ik weet niet of deze mensen hieronder die tag wel doen omdat ik nog nooit een tag heb gezien op hun blog hihi maar ik wil hun graag taggen.
Nina.
Milou.

22 opmerkingen:

  1. Leuke tag, ik tag idd nooit maar bedankt in ieder geval!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag! Jammer dat de foto's niet zo scherp zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen :)
    Heb deze een tijdje geleden ook ingevuld, haha.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke antwoorden, ik heb net zelf ook de tag ingevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leila is echt een supermooie naam!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat je 'm hebt overgenomen zeg, leuke antwoorden ook! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke tag!! En dat shirt, whaha, when nothing goes right go left! <3
    X Joy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. erg leuke tag!
    doe je al mee met myn give'away? x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. haha leuke antwoorden!
    omgg love 1D to<3
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te lezen! Daisy van Marc Jacobs is trouwens echt zo'n lekker geurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. OEH dankje dankje dankje ^^
    Ik zal hem deze week ff online zetten,, waarschijnlijk aankomende donderdag (:

    BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥