16.7.12

my favourite apps || personal

als eerste wil ik even zeggen dat vanaf nu om de dag een artikel komt, omdat ik niet genoeg tijd heb om elke dag een nieuw artikel te maken, hiervoor mijn excuses! de komende dagen ben ik ook op vakantie dus ik kan niet super veel reageren, maar ik zal proberen iedereen zn blog te bezoeken/reageren die gereageerd heeft!

ik heb een iphone en een ipod, en daarop heb ik natuurlijk wel verschillende apps die ik super vind en natuurlijk ook wel apps die wat minder zijn! vandaag ga ik jullie laten zien welke apps mijn favorieten zijn en ik zal later nog eens een artikel doen waarin mindere apps worden besproken! let's take a look! :)

Tumblr_m74t26eidz1qlvllro1_500_large

instagram
een super leuke programma waarbij je professionele foto's via je iphone/android/ipod/ipad etc. kunt maken!
dit is echt wel één van mijn favoriete apps! als iemand ook instagram heeft mijn naam is ; jesuisjoyc

temple run
een super leuk spelletje waar je word achtervolgd door apen demonen en je moet ze sneller af zijn! dit is echt wel één van de spelletjes die ik regelmatig speel!

9292
ik moet regelmatig met de trein/bus/tram etc. etc! en dus moet ik wel een beetje voorbereid zijn en daarom gebruik ik deze o zo handige app!

draw something
deze app is inmiddels al weer een beetje uit en ik speel het ook niet meer elke dag maar ik vind het echt wel één van de leukste dingen op een smartphone!

dream:on
deze app meet je slaap patroon op en wanneer je het diepst slaap etc. ook kan je instellen welke droom je wilt en dan maakt hij zeg maar rustgevende geluiden waardoor je je in die droom gaat bevinden.
ik weet niet of het écht werkt maar ik doe het regelmatig en het werkt wel leuk!

twitter/facebook/tumblr/blogger
dat zijn trouwens wel mijn favoriete apps, hier doe ik echt wel het meeste mee om zo in contact te blijven met iedereen!

Tumblr_m1q7ju8imp1rsygpuo1_400_large

wat is jou favoriete app?

5 opmerkingen:

 1. leuk! ik heb een ipod, ik heb ook instagram, twitter, bloglovin en blogger. en voorderest nog wat spelletjes enzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete apps zijn : Instagram, Twitter, Wordpress en Facebook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow leuk , de mijne is instagram !
  En ik volg je , volg je me terug ? :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Instagram staat toch echt wel op nummer 1 en What's app! Maar PicStitch gebruik ik ook dagelijks. Kan je fotocollages mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥