20.7.12

spam your blog!

Tumblr_m11iefsezg1qldvsxo1_500_largeaangezien ik al deze artikelen van te voor in plan omdat ik op vakantie ben, heb ik niet zo super veel inspiratie. daarom vandaag voor jullie maar eens een spam je blog dag! ik zal al jullie blogs uiteraard bezoeken als ik echt terug ben. :)  vertel me ook even wat jou blog super/orgineel maakt en wat er allemaal te lezen valt!  
Tumblr_leps9agjiz1qb9uyvo1_500_large

ik hoop dat jullie een leuke vakantie hebben allemaal en dat jullie er het beste van maken.

12 opmerkingen:

 1. Onze blog gaat over beauty, fashion en lifestyle. Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen zoals reviews, mix & match, interviews, inspiratieposten etc! Een blog met van alles en nog wat, dus lijkt het je leuk om onze blog te bezoeken. Kom dan zeker even langs! ~ http://SunlightDreams.blogspot.com!

  Liefs, Femke en Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn blog gaat over voornamelijk gewoon mijn leven. Ik post outfits, DIY's, filmpjes, een beetje van alles wat met een persoonlijk tintje eraan.
  http://passionist-a.blogspot.com/
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel

  http://nailsandstuff-shannara.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn blog heet http://focusthemoon.blogspot.com en ik blog ongeveer 2 en een halve maand. Ik post veel over fashion, maar ook "over mezelf" en dat soort dingen, eigenlijk van alles!
  Liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn blog is www.strawberrywithsugar.nl, daar schrijf ik regelmatig een beauty, fashion of lifestyle gerelateerde artikel. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk af te wisselen met artikel's.
  Daarnaast maak ik ook filmpjes op youtube voor mijn blog. :)
  Ik zou het heel leuk vinden als jullie mijn blog zouden bezoeken en volgen.
  Liefs, Mayara Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk!

  ♥♥♥

  www.justlikealovelyfairytale.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn blog is thebigguide.blogspot.com , ik blog daar dagelijks over fashion, beauty en lifestyle. Ik maak ook filmpjes op Youtube : thebigguide1 .
  Groetjes,
  Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn blog gaat over mijn grote hobby.. bakken! Je vindt er niet alleen lekkere receptjes (met veel foto's), maar ook tips & trics. http://www.koekjeshoek.be

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn blog gaat over fashion en life! Sinds kort ben ik weer begonnen met bloggen omdat ik het toch wel miste. Dus veel posts staan er nog niet op. Maar omdat ik een tijdje terug mijn haar rood heb geverfd heb ik daar iets over geschreven. En ik heb er al een best leuke DIY opstaan.

  xoxox

  http://thelanguageofyourstyle.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah leuk!
  Mijn blog heet thebrowncurly.blogspot.com Het is een blog over allemaal dingen die ik leuk vind of waar ik in geïnteresseerd ben. Ik zou het super vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk, mijn blog gaat over fashion, style, celebrities, inspiratie, en dingen die me inspireren. Neem snel een kijkje, je kunt nu je eigen foto naar mij mailen van je favoriete outfit, en ik post het op mijn blog!
  xxx's Anne

  www.movieanne.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥