23.10.11

back to reality!

hebben jullie dat ook wel eens?
je zit zo in een film of boek verdiept dat je er haast helemaal niet meer uit komt.
en je zo inleeft en met die hoofdpersonen meedenkt, meepraat of zelfs meedoet!
nou... dat heb ik dus ook!
vandaag vat ik voor jullie samen mijn top 3 boeken//films waar ik altijd zelf 'in' zit!


BOEKEN :
1. twilight saga.
ik heb alle  3 de films gezien, maar van de boeken ben ik het meest onder de indruk! my gosh... hoe ik daar wel niet 'in' kan zitten! ik heb alle 4 de boeken in 1 week uitgelezen.. ik was zo benieuwd naar elke pagina die ik weer omsloeg! ik heb dagen van 8 uur savonds tot 2 uur snachts gelezen. gewoon omdat ik het boek zo snel wou uitlezen zodat ik meteen weer aan de volgende kon beginnen! 


2.  100% MILA.


dit boek vind ik zooo lovely fashionable trendy meeslepend en super gaaf! het gaat dus over mila die bij haar vader in een hotel gaat wonen, ze wil mode ontwerpster worden en draagt daarom vaak aparte zelfgemaakt kleren. de franse meisjes accepteren haar zo niet.. tot de franse meisjes er achter komen dat mila met nino (zanger van jongensband) gezoend heeft. dan willen ze opeens wel haar vriendin zijn! en nog veeel meer, ik zweer, je moet dit boek echt lezen! je leert er parijs mee kennen, leer veel meer over fashion gebied i loveee this book!


FILM; 


3. Sjakie en de chocolade fabriek!


haha, dit is echt een oldschool film! maar van deze film geniet ik altijd zo! leven in een chocolade fabriek! my gooosh! ik wil altijd precies andere dingen doen dan die 'andere' vervelende kinderen! en dan denk ik wel eens; kind doe niet zo dom!


ennn.. zit jij ook wel eens zo in een boek/film?                              let me know!9 opmerkingen:

 1. ik zie zoveel herkenning, haha. Vooral bij Twilight, maar dat komt mede omdat het mijn lievelingsfilm is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit gehad dat ik mee ging praten tijdens een film:P maar ik heb wel al snel dat ik er helemaal in verdiept ben en met boeken heb ik precies wat jij heb ik wil door lezen omdat ik wil weten wat er op de volgende pagina komt.
  De tijd dat lord of the rings uit was zat ik echt helemaal in die films,ik heb die films zo vaak gezien haha ik kreeg er zelf nachtmerries over whaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke boeken, ik heb ook wel eens dat je helemaal verdiept erin bent :P
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, echtwel! Op vakantie, zat ik zo in mijn boek 'Joël' van Carry Slee. Mijn achternichtje tikte me op mijn schouders of we naar buiten gingen en ik merkte het niet. Het was ook zo'n mooi boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja hoor, ik wordt met regelmaat een verhaal/film in gezogen. Dan kan ik echt niet wachten om verder te lezen en lees ik het boek in één ruk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik her ken het zeker! heb de twilight serie in drie weken uit gelezen.. droomde zelfs over de verhalen.. ik moest hier echt even van afkicken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh gawd, zo herkenbaar! Ik heb hier echt een hekel aan, vooral als de film/boek zo goed is. Bij Twilight heb ik het ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥