15.10.11

Gastblogger post Rachel ;how to survive autumn?

Hi ladies! Ik las jullie reacties onder mijn vorige post en had al meteen weer zin om wat voor jullie te schrijven! Het is alweer herfst en het word steeds kouder, je topjes en korte broekjes zul je nu moeten inruilen voor truien en dikke jassen! Oftewel; het ultieme moment om je garderobe een make-over te geven.

1128656-8-1318496330126_large


Blazer: Als eerste, een blazer! Ik hou van paarse tinten en deze 'electic blue' blazer kan je toch niet laten staan?
VILA - €39,95
ZAK COLOR BLAZER, ECLECTIC BLUE, large
Knit: Als tweede, een sjaal! Ik draag mijn haar vaak opgestoken, maar vooral nu wil ik mijn nek ook lekker warm houden. Ik zag deze 'lola knit scarf 1' bij de Pieces, maar naar mijn mening is het best prijzig!
PIECES - €29,95

LOLA KNIT SCARF 1, SMOKE BLUE, large
Jeans: Ik heb nieuwe broeken nodig, dus wanneer ik weer ga shoppen, neem ik deze zeker mee! De 'samantha pants' van Outfitters Nation is supersimpel, maar toch heel erg leuk! En normaal draag ik alleen spijkerbroeken, misschien is het tijd voor verandering?
OUTFITTERS NATION €36,95
SAMANTHA PANTS, WAVE BLUE, large
Sweater: Eerste reactie? Wat een mooie kleur roze! Ook deze 'pink r print top' is iets wat ik zonder twijfel zou kopen. De grote 'R' in het midden, I like, ook omdat mijn voornaam met de 'R' begint. Het is limited edition, dus wees er snel bij als je hem wilt kopen!
OUTFITTERS NATION £20.00

Boots: And last but not least, deze zwart met roze regenlaarsjes met sleehak! Vinden jullie ook niet dat ik het best voor het laatst bewaard heb? Deze 'savvy unique' laarsjes zijn jammer genoeg alleen via internet te koop.
WEDGEWELLY.NL €59.95
Savvy Unique

Hopelijk zijn jullie weer zo enthousiast over mijn post als vorige keer! Dan ga ik nu, na een lange toetsweek op school, genieten van de herfstvakantie en mijn verjaardag (15-10 today yeah!).

Wat zijn jullie autumn-musthaves?

15 opmerkingen:

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥