4.12.11

winter comes, autumn goes.

Bonjour tout le monde! Je suis très heureux, parce que l'hiver a commencé.. et, j'ai un 8.9 pour français! Ik ben geen wintermens, maar inmiddels heb ik het CosmoGirl winter(doe)boek gekocht, word ik geïnspireerd door allemaal leuke winterpics op Weheartit en gaat het op school ook hartstikke goed, heb ik enorm veel zin om met een nieuwe winterpost voor jullie aan te komen! Ik heb nog nooit zoveel zin gehad om een post te schrijven, dus zijn jullie klaar voor een deze winterpost?

Tumblr_lvhj5kbyxr1qcpinio1_500_large



Om te beginnen met het minifeestje op Joycfashion, begin ik met winterlooks, samengesteld op de H&M website. Ik vind de outfits zelf heel erg simpel/basic geworden, maar ook hartstikke leuk! Als je op de foto's klikt, kom je op de H&M website, waarbij je ook alle losse prijzen van de kledingstukken die ik gebruikt hebt te zien.

disneyland winterlooknude winterlook
Het klinkt raar, maar waar ik het meest tegenop kijk is de wintervakantie! Het is heel erg koud, er ligt buiten een berg sneeuw en ik verveel me dan altijd heel erg. Ik zit dan vaak op YouTube, maar welke filmpjes kijk ik dan?

Lady Gaga's nieuwe nummer! Marry the night, is sinds gister online op YouTube. Het filmpje duurt bijna 14 minuten, en ik heb het helemaal afgekeken! Ik snap alleen niet precies waar het over gaat. Maar het is typisch Lady Gaga, alhoewel ik geen fan ben, ze overtreft haarzelf steeds weer met haar gekke videoclips en leuke liedjes! Maar ik denk wel steeds, dit kan toch niet dezelfde vrouw zijn als die Just Dance & Pokerface schreef? Ik vind dit zeker weten het mooiste nummer dat ze tot nu toe heeft geschreven, respect voor deze vrouw! Het nummer is trouwens ook heel erg verslavend!
Zoals jullie al van mijn eerste post weten, ben ik echt verslaafd aan nail art! Het mislukt ook heel vaak, maar voor dat het kerst is, hebben we nog heel veel tijd om te oefenen! Ik had een leuke, niet al te moeilijke nail art nodig, en het lijkt of ik die gevonden heb! Er word in het filmpje niet gesproken, maar het is veel makkelijker dan het er in eerste instantie uitziet! Enjoy!

Tumblr_lto9cmn1sy1qisxoao1_500_large

Als het winter is, lees ik ook veel meer dan normaal! Van die jongerenromans, die zich afspelen op de skipiste of gewoon buiten in de sneeuw. Ik heb het perfecte winterboek nog niet gevonden, maar ik heb al wel het Cosmogirl Winter(doe)boek gekocht, zeker een aanrader! Het staat vol met receptjes, puzzels, win-acties, horoscopen en noem maar op! Hiermee ga ik zeker de winter doorkomen!

Wat doen jullie altijd in de winter?

16 opmerkingen:

  1. Leuk artikel :)
    Ik zit altijd lekker binnen in de winter :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel ik hou alleen van de winter door sint en kerst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Al deze dingen doe ik ook veel in de winter en kerstvakantie! Dat liedje 'Marry The Night' had ik nog niet gehoord, maar hij is echt heel leuk inderdaad! Ik lees dan ook altijd heel veel boeken, want dan kan het eindelijk. Heerlijk is dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk ariktel! De rechtse outfit is echt leuk! En die nail arttt <3
    Ik lees trouwens in de winter ook meer dan in de zomer! :P

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die trui van mickey mouse is cute :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke post.
    wauw dat mickey mouse tshirt is leeeeuk
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke dingen! Ik hou van de winter.
    En we hebben je getagd! Check onze blog ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele leuke post:)
    Ik zit het liefst lekker warm binne:P
    Colourful-frutsel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zelf zou ik niet zo een lichte broek dragen in de winter, maar ik vind de tweede look echt heel erg leuk! Ik kijk juist niet tegen de kerst vakantie op, want dan ga ik altijd op wintersport (:

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de winter echt super altijd! :) Gewoon de sfeer en alles! x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke dingen doen. Thuis met choco op de bank maar ook naar buiten wandelen in het bos enzo. Ik vind de winter wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke Blog! Ik volg je vanaf nu!
    xoxo

    thisrecklessgirl.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het heerlijk om in de winter bij onze openhaard te zitten :D

    BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥