28.8.11

and the winner isss .....

haai iedereen! vandaag dus de uitslag van de give away!
eerst nog eventjes een klein verhaaltje!  ten eerste; sorry als je niet gewonnen hebt maar ga alsjeblieft geen haat reactie's enzo plaatsen want er kan er kan er maar één de winnaar zijn!
ik vond het super leuk hoe enthousiast jullie op mijn give away reageerden! ik had rond de 20 inzendingen! ik wil iedereen dus heel graag bedanken voor al hun inzet en tijd! er zaten hele leuke namen en slogans bij.. en ik zat wat te twijfelen. heb overlegt met een paar mensen en ik ben tot de beslissing gekomen dat het ; a peek into my creative world werd van ; lonneke. (www.lifeoflonneke.blogspot.com) ook had ze er een leuke zin bij bedacht wat onder de naam kon ; nail polish, recipes, fashion and a lot of inspiration for you !  het betekent dus ; een kijkje in mijn creatieve wereld.  en de zin; nagellak, recepten, fashion en veel inspritatie voor je!   ik heb de zin iets aangepast en er deze layout name bij gemaakt!


hopelijk vinden jullie het een leuke naam! ik vond het super leuk om een give away te organiseren en er komen er zeker nog veel meer! dus... niet getreurd! 


er komt dus géén naam als ; apeekintomycreativeworld.nl  dat is veel te lang! het blijft dus gewoon joycfashion.nl maar het heet a peen into my creative world!9 opmerkingen:

 1. jammer dat ik niet gewonnen heb, maar toch gefeliciteerd! Wanneer komt de volgende give away actie? Dan doe ik weer mee hoor haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad jammer dat ik niet gewonnen heb maar wel van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, je blog is echt mooi en heel anders als de andere! i love itttt.
  zullen we elkaar volgen? X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. yeeees!
  wat leuk dat je mijn naam hebt uitgekozen?
  Hoe moet ik nu mijn cadeautje krijgen ?
  ik ben super blij!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk die naam! Gefeliciteerd Lonneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Lonneke! Al is het wel een lange naam ;o

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥