25.8.11

; mijn leven. - over de streep.

11 opmerkingen:

 1. Ah! Pesten is nooit fijn. Ik ben wel 'gepest' op de basisschool omdat ik anders was. Nu wordt ik af en toe op de middelbare school nog wel eens getreiterd/belachelijk gemaakt omdat ik een blog heb door van die huppeltrutjes weet je wel. Maar weetje wat het is, zoals in over de streep, die mensen zijn ook gewoon fucking onzeker en weten zich geen houding te geven. Ze verbergen hun onzekerheid door een grote bek en gaan mensen belachelijk maken en pesten zodat ze zelf niet de dupe worden. Jammer, maar zo gaat dat. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben het helemaal met lisanne eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben op de basisschool EN op de middelbare school gepest omdat ik 'anders' was. Ik ben benieuwd hoe het straks wordt als mn vakantie voorbij is en ik begin met mn vervolgopleiding

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat vreselijk dat je wordt gepest door je huidskleur. Bah! ik kan daar zo niet tegen als mensen dat doen! En je dan ook nog arrogant en egoistisch noemen omdat je er niet op ingaat of niks laat merken. Meestal is dat de oplossing om het te voorkomen! Omdat het je niks doet is het niet leuk om te pesten, maar bij jou is dat dus niet het geval?
  Vreselijk! Echt vreselijk!

  Over de streep is een mooi programma hea (A)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben het ook eens met lisanne

  Liefs 'Armani xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben het ook helemaal eens met lisanne.
  en wauw , die vernieuwing van je blog is suuuper!'
  liefs. xx'

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie post!
  Echt een mooi programma, hou het nooit droog ;)

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is een goed programma & goed dat je het ook ten sprake brengt op je blog. Ik ben zelf half Surinaams, en dus ook donker. Daar ben ik helaas ook wel eens mee gepest. Respect, en nog eens respect voor je layout, die is echt super.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeeetje wat rot dat je gepest wordt! Zo lullig.
  Dat programma is echt heel goed ja, ik heb het 2x gekeken en het helpt toch echt wel.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat rot zeg! Ik heb toevallig van de week ook naar over de grens gekeken, en ook meteen een paar oudere afleveringen opgezocht. Wat een goed programma is dat!
  Ik werd vroeger ook heel erg gepest. Ik heb ruim een half jaar niet naar school gedurfd en veranderde langzaam in een soort van kluizenaar. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohgod, hebben mensen op deze wereld dan echt geen fatsoen meer ofseu? Je gaat toch niet iemand pesten om iemands huidskleur! Ik vind buitenlandse mensen juist super leuk! Maar een vriendin van me komt uit india, en is dus ook heel bruin. En ze werd daar ook om gepest, dat is bij eigenlijk elke buitenlander die ik ken. En ik vind dat gwn belachelijk! Maar ik werd ook altijd overal om gepest. ( heb niet voor niks een angststoornis gekregen ) Maar goed dat je liet zien dat het je niet zo boeide! (: En naja dat je zelf gepest hebt, is natuurlijk héél fout. Maar als je beseft hoe stom het was, dan heb je er iets van geleerd. En dat maakt het niet goed, natuurlijk niet. Maar het is beter dat je ooit leert dan nooit!
  En 'over de streep' is idd een heel goed programma!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥