16.9.11

something more about....

elke vrijdag zet ik een trendy merk/persoon/product in het zonnetje, ik vertel dan wat meer over dat/die merk/persoon/product. het word geen lang slaapwekkend verhaal maar gewoon iets meer dan jullie (waarschijnlijk) weten.


vandaag zet ik in het zonnetje; GTST! 
sinds ik klein ben keek ik hier al naar, soms vond ik het heel spannend en soms is het ook zoooo voorspellend.. maar het blijft toch altijd leuk om na het nieuws je weer te verlangen op een nieuwe aflevering! dus vandaag wat meer over gtst ;; 


Goede tijden, slechte tijden (ook bekend als GTST) is een Nederlandse soapserie die sinds 1 oktober 1990 wordt uitgezonden door de commerciële televisiezender rtl4. de serie speelt zich af in het plaatsje Meerdijk. de show debuteerde op maandag 1 oktober 1990 om 19.00 uur. het was de eerste dagelijkse tv serie in Europa op dat moment, een historische gebeurtenis dus! In gtst zie je dingen over het dagelijkse leven van een paar families die dan ook weer vrienden of vijanden van elkaar zijn. En iedereen kent elkaar wel daar! Er is altijd wat aan de hand en het is ook best realistisch leuk om te zien dus! 

en... wat vind jij van gtst?
3 opmerkingen:

 1. Mijn man moet het ook altijd zien! :P Ik ga dan altijd op internet want ik houd niet van soaps.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love it! echt verslavend, maar zo leuk!
  en spannend op dit moment;o
  xx
  Leuke header heb je ook!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kijk het niet :) maar het lijkt me wel leuk.. het probleem is ik kijk al zóveel :') xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥