15.9.11

Tag: Wat heb je liever?

haaai lieve volgers!


ik ben getagd door ; sanne (diarywithoutaname.blogspot.com) en daar ben ik dan ook heeeel blij mee! dankjewelll!!De spelregels
 • Vermeld en bedank degene door wie je getagd bent. 
 • Beantwoord de vragen, en niet smokkelen, dus bijvoorbeeld bij de vraag “Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor” niet antwoorden geven als “geen wenkbrauwen, want die kan je toch weer bijtekenen” ;)
 • Tag een aantal andere beautybloggers, die deze tag nog niet gedaan hebben.
 • En als je wil kun je deze tag doen in een video, ook hele leuk!
 • Even voor de duidelijkheid, dit is een tag met gemene en lastige vragen, gewoon voor de fun! En natuurlijk gaat het allemaal niet echt gebeuren, dus wees gerust! :)

Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare snor?
Het eerste wat in me opkwam was; duidelijk zichtbare snor! Want die kan je er toch af scheren? Nja... dat mocht dus niet. Het lijkt me echt heel erg eng om geen wenkbrauwen te hebben.. Dus ik kies voor de snor, je wenkbrauw
en maken toch even heel je gezicht compleet.. Als is een zichtbare snor ook niet alles.


Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Hmm, ik kies voor de hele mooie gezonde nagels, die je nooit meer mag lakken! Kijk , je nagels lakken is wel leuk.  maar ten eerste; je bespaart een hoop geld, als je niet altijd nagellak moet doen en ten tweede hele onverzorgde nagels met nagellak zien er ook niet uit!


Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Ik ga voor lang haar tot je voeten, brrr gemillimeterd haar... Nee daar kan je echt niks mee maar je kan je lange haar altijd in een staart/knotje doen. :)


Voor eeuwig een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmakeup meer gebruiken?
Dan ga ik voor de smokey eye! Dat staat me  beter dan geen make up..


Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Rode wangen dan! Een grauw gezicht ziet er helemaal niet uit en net of je ziek bent of een ziekte heb en rode wangentjes zien er best schattig uit toch?!


Geen cosmetica meer gebruiken, of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest is? Heel erg, maar dan ga ik voor hett laatste, ja.. het zou echt een ramp zijn om geen cosmetica meer te gebruiken.. en ik let er eigenlijk nooit op of het op dieren getest is of niet.. oh goshh, shame on me!


Gelige tanden met een perfect gebit of scheve tanden die wel mooi wit zijn? Ik vind witte tanden heel mooi en ik heb opzich nu best wel witte tanden maar zit nu 8 jaar aan een beugel vast, dus ik ga dan toch voor een perfect gebit met gele tanden, het is veel mooier als je tanden netjes recht zijn en je dus geen beugel moet. 
Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn? Hmm. Dan maar zogenaamd ziek zijn! Het zou wel vervelend zijn als ik dan net een proefwerk/so heb maar ik zou me echt schamen als ik er niet uit zou zien!
Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladderd of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen? Bll, dat schilferen vind ik zo vervelend. Dan maar elke dag met een goede nagellakremover er afhalen!


Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid? Dan ga ik voor de bodylotion die lekker ruikt! Hmmm, ik heb een zwak voor lekkere geurtjesss duss! En het verzorgt je huid misschien wel niet.. maar het ruikt wel lekker!


Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs? Grijs... nee nu nog niet! Als ik nou 70 was oké! Al lijkt het me ook niks om me haar in zo'n felle kleur te hebben maar alles is beter dan grijs voor je 70ste!


Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels? Ik scrub mijn gezicht echt helemaal nooit, ik zou niet eens weten hoe het moet! Dus dan ga ik voor niet scrubben!


Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen? Zo'n lipliner vind ik idd zooo hoerig! Panda ogen zijn eigenlijk ook niet alles... maar ik zou er liever uit zien als een panda dan als een hoer.
Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist? Nooit meer bij de parfumerie! Ik koop bijna nooit iets daar dus het zou voor mij niet zo moeilijk zijn om deze keuze te maken!


De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen make-up dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorging) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?  Oke, geen make up meer kopen word echt een ramp ramp ramp ramp voor mij! Dus dan zou ik gaan voor heel mijn stash inleveren! En dan alleen maar budget producten kopen die goed zijn! Daar kan je zoveel plezier van hebben! :)
ik weet echt niet wie ik moet taggen want volgensmij heeft iedereen deze tag al gedaan duss.. iedereen die deze tag nog niet gedaan heeft en hem over wil nemen! gaat uw gang!6 opmerkingen:

 1. Leuke tag meid!
  weetje, ik vind het wel een beetje jammer dat ik nog niet mijn pakketje binnen heb..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke antwoorden ! ik heb ongeveer hetzelfde.
  Ik ga deze tag van je over nemen.
  en ik zet jou er natuurlijk in !

  x www.aboutbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥