10.8.13

American Food.My drugs | via Tumblr


Misschien was het jullie al eens opgevallen dat ik erg veel houd van eten, en dan vooral van verschillende culturen eten. Het liefste zou ik elke dag een ander gerecht uit een andere cultuur eten maar ik denk niet dat mijn moeder dit erg zou waarderen haha. Niet dat ik alles zou lusten maar ja, alsnog leuk om alles is te proberen. Mijn favo eten tot nu toe is echt wel Amerikaans maar dan heb ik het niet alleen over het avond eten.. Nee ik heb het over het Amerikaanse snoep koek & chocolade assortiment! What a shame that they don't have sweets like these over here. Ik zou echt zoooo graag willen dat ze van dit snoepgoed in Nederland bij elke supermarkt hadden, van de gekste smaken met oreo vulling tot en met garnalen cocktail chips. Ik heb even wat sites bezocht en jeetje wat hebben ze veel lekkere dingen die ik eigenlijk allemaal wel zou willen uitproberen. Amerikaanse zoetigheden die ik zeker eens zou willen proeven zijn de Oreo taart, Poptarts en zo'n lekkere chocolade reep van Hershey! Een site die je zeker even moet bekijken als je ook eens van deze Amerikaanse lekkernijen wil bekijken of zelfs bestellen is deze http://www.sweet-spot.nl/ Misschien (lees: ZEKER) dat ik daar ook eens wat spulletjes ga bestellen om te proberen of ik deze dingen ook werkelijk zo vind.

Heb jij al eens Amerikaans snoep of koek goed gegeten? Zo ja, waar?

12 opmerkingen:

 1. HAHA! Nou ik heb nog nooit Amerikaans snoep gegeten, dus ben nu wel erg benieuwd waarom jij het zo lekker vindt qua smaak :)

  xo!
  www.thefashionwritress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuke post! Volgens mij heb ik zelf nog nooit echt Amerikaans snoep gehad, maar eerlijk gezegd zou ik zo 1,2,3 niet weten wat Amerikaans is haha. Ik denk altijd aan gigantische hamburgers met veel friet en cola, dus ik ga maar eens een kijkje nemen op de website ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh Reese's vind ik persoonlijk heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het nog nooit geprobeerd, hoor er wel steeds vaker mensen over; ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh ik ben ook echt snackverslaafd! Chips, frietjes, pizza, I love it! Maar af en toe hou ik ook wel eens van een slaatje of een gezonde vis hoor, afwisseling is belangrijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb wel eens Amerikaans snoep gekocht, zo lekker ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hershey's verkopen ze gewoon hier! Bij het Kruidvat is het vaak in de aanbieding, cookies & cream is heerlijk. Mijn fav is Reese's <3 ga ze zo proberen zelf te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Junk food is the best!
  follow back love
  www.moorehisstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Japans snoep is ook iets wat je zeker moet proberen. Heb ooit zeewier snoep gegeten, was niet zo'n succes haha
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die hersheys chocoladereep heb ik onlangs in Londen gegeten, had de smaak cookies & cream, was erg lekke !
  De Amerikaanse donuts van Dunkin' donuts zijn ook heerlijk haha !
  Maar wel zo slecht allemaal !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb vorig jaar in Amerika zooooooooooo'n lekkere koekjes gegeten. Het leken een soort van marsmellows in chocola alleen dan waren het niet echt marsmellows maar anders haha, maar zo lekker.. Kan ze hier nergens vinden, echt jammer! Haha nu heb ik gelijk weer trek.

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥