27.8.13

Phonecases

Telefoon hoesjes er zijn er zooooveel tegenwoordig. Zoveel leuke, zoveel grappige, zoveel schattige. Zelf heb ik nu een hoesje van een camera maar dan zeg maar voor m'n telefoon.. hmm jullie snappen me wel denk ik? Op die eerste foto links onder zien jullie het hoesje dat ik heb. Maar ik wil eigenlijk heel veel verschillende hoesjes die ik zo vaak als het mogelijk is kan variëren. Op eBay kan je heel veel hoesjes kopen maar eigenlijk durf ik dit niet helemaal via eBay te kopen en ik heb geen idee waarom. Ik ben gewoon bang dat m'n hoesje dan niet aankomt of het in een hele slechte toestand is maar misschien moet ik m'n angst toch eens gaan overwinnen want ik heb zulke leuke gezien en die zie ik in winkels echt bijna nooit.  Dit zijn een paar van mijn favoriete hoesjes.

mostacho. | via Facebook


phone
Cute Phonecases.
Photo by zwag • Instagram
bron weheartit.com

Welk telefoonhoesje heb jij?

7 opmerkingen:

 1. Allemaal leuke! Bestel altijd hoesjes op ebay en ze komen altijd aan hoor! Gewoon doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke :) ikzelf heb geen hoesje, ik heb dan ook geen Iphone hehe :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mijn telefoon heb je niet zoveel leuke hoesjes, maar ik ben heel blij met mijn hoesje met tijgerkop. Denk niet dat die er nog snel een keer afgehaald gaat worden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk artikel en leuke foonspiratie! Mijn hoesje heeft een moustache, ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! En via Ebay is aan te raden, ik heb zelf nog nooit problemen er mee gehad. Wel eens een klein dingetje, maar de verkopers waren dan heel aardig en verstuurde een nieuwe of stortte het geld terug. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke hoesjes zitten er tussen!

  BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥