22.2.14

The fairytale tag

Op de blog van Maartje zag ik de Fairytale tag staan en deze leek me echt super leuk om te doen omdat ik echt van sprookjes houd, ja ja..  ik kijk nog steeds stiekem mee als mijn zusjes naar Tinkerbell, de kleine zeemeermin of  the Lion King zitten te kijken. Hier voor jullie mijn Fairytale tag!

beautiful fairytale  | via TumblrSneeuwwitje - Beschouw je jezelf als mooi?
Hmm, moeilijk. De ene dag meer als de andere, soms denk ik wel nu zie ik er best goed uit maar de volgende dag denk ik daar weer heel anders over. Ik vind mijn gezicht niet lelijk maar het is vooral mijn figuur wat ik niet mooi vind. Ik beschouw mezelf dus niet persé als mooi maar het is ook niet dat ik heel erg onzeker ben.

Doornroosje - Hoeveel uren slaap je elke nacht?
Verschillend, verschillend. Ik slaap bijna elke nacht rond half 11 en als ik school heb en ik het eerste uur moet beginnen sta ik om 7 uur op maar in het weekend is dat heel anders. Ik slaap meestal rond de 8 á 9 uur.

Assepoester - Heb je een avondklok?
Door de week vind ik het wel belangrijk om rond half 11 toch wel te gaan slapen. In het weekend liggen die tijden heel erg verschillend ook of ik uit ga en of ik de volgende dag moet werken. 

Raponsje - Houd je ervan om buiten te zijn?
Eerlijk gezegd niet echt, ligt er aan of het warm is of niet. Ik heb namelijk geen goede bloed doorstroming en dus heb ik het heel erg snel koud en worden mijn vingers én tenen geel blauw of paars en dan werken ze niet goed meer. Dit weerhoud me er wel erg van om 'zomaar' naar buiten te gaan omdat ik bang ben om maar weer eens gele én koude voeten/handen te hebben.

Roodkapje - Vertrouw je onbekenden snel?
Ja, té snel. Ik vind het heel fijn om gewoon over alles te praten en eerlijk te zijn dus vertel ik veel te veel aan anderen waarvan ik niet eens weet of ze te vertrouwen zijn. Door dat te snel vertrouwen heb ik wel geleerd dat je al je echte vrienden maar op één hand kan tellen.

De wolf en de zeven geitjes - Ben je gemakkelijk voor de gek te houden?
Ligt eraan waar het over gaat, ik geloof mensen niet meteen als het om iets 'groters' gaat en als er geen bewijs is dat het zo is geloof ik het eigenlijk ook niet. Over kleinere dingen ben ik eigenlijk best wel makkelijk voor de gek te houden.

De zeven raven - Heb je broertjes/zusjes, zo ja hoe is je relatie met hun?
Ik heb twee zusjes, één van 7 en één van 5. Ze betekenen heel erg veel voor me en maken me (meestal, niet altijd nee) vrolijk.

Belle en het beest - Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Ten eerste de persoon zijn of haar karakter, ik houd van mensen die oprecht, eerlijk, grappig en aardig zijn. Een mooi karakter vind ik het mooiste aan een persoon. Als een jongen dit heeft en er ook nog eens goed uitziet.. hallooooo crush

De Kleine Zeemeermin -Wat offer zou je brengen voor de liefde?
Ik zou zoveel 'offeren' als ik weet dat ik terug krijg wat ik geef. Dit bedoel ik dan niet qua geld of producten.

De Kikkerkoning - Wat vind je walgelijk? 
Mensen die niet eerlijk zijn, mensen die alleen over zichzelf praten én katten.. 

Sjaak en de Bonenstaak - Welke planten staan in jouw kamer?
Geen één, erg he!

Love

De Gelaarsde Kat - Heb je een huisdier? Zo niet, wil je er een?
Thuis heb ik geen huisdier, ik heb m'n zusjes al.. later zou ik wel graag een puppy willen of een schildpad, zulke lieve diertjes.

Blauwbaard - Noem een zwakte in je karakter.
Ik ben snel jaloers en kan niet goed tegen kritiek, als iemand iets over me zegt zit ik daar vaak nog heel erg lang over in óf ik ga meteen in de tegen aanval wat echt wel een slechte eigenschap van me is.


Pinokkio - Wat is je grootste wens?
Voor mezelf? Dat ik op langere termijn gelukkig en gezond ben, huisje in Amsterdam, leuke vriend, kinderen.
Voor de wereld? Vrede, en dat iedereen elkaar maar eens accepteert.

De Sterrendaalders - Wat is je meest waardevolle bezit?
Aaah, erg.. maar toch echt wel mijn telefoon!

Vrouw Holle -Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Ligt eraan, op mijn werk werk ik wel hard maar thuis lig ik gewoon het liefste hele dagen op de bank of  in bed.

De Sneeuwkoningin - Wie is je beste vriend(in) en wat zou je voor hem/haar doen?
Ik heb niet echt één beste vriendin maar meerdere hele goede vriendinnen. Ik doe en zal ook altijd (bijna) alles blijven doen. Vooral er voor hun zijn in voor en tegenspoed.

De Dood als Peet - Welke kwaliteiten zijn belangrijk om een goede ouder te worden/zijn?
Liefde en interesse tonen voor je kind maar ook streng zijn als het nodig is. Je kind niet té los laten maar je kind wel genoeg laten doen waar hij/zij van leert.

De Stukgedanste Schoentjes -Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Jaaaaa, ik houd van uitgaan! Het is bijna carnaval, yess!

De Nieuwe Kleding van de Keizer - Geef je veel om je kleding?
Heel erg veel, misschien iets te veel. Ik koop veel te vaak kleding die ik wel een beetje leuk vind maar die ik toch niet zó leuk vind om aan te doen. Op dit moment heb ik echt maar dan ook echt nieuwe kleren nodig!

De Prinses op de Erwt - Ben je gevoelig?
Ja, ik maak me vaak druk om dingen die niet eens zo 'groot' zijn maar op dat moment wel zo voor mij voelen. Ik huil snel om dingen zoals zielige foto's van dieren of van zieke mensen en ook als er iets van problemen in mijn omgeving zijn huil ik snel en zit ik er erg over in. 

Disney castle4 opmerkingen:

  1. Zo'n leuke tag vind ik dit! Ik vertrouw mensen soms ook te snel, dus herken me wel in je Roodkapje antwoord!

    BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥