8.8.13

I Love Summer Tag

Gisteren keek ik op de blog van Myrthe en zag ik een super leuke tag namelijk de I Love Summer Tag. Deze tag is erg gaaf en iedereen mag hem gewoon overnemen als je wilt. Vandaag ga ik deze tag doen omdat de Zomer natuurlijk super is en ik er errrrug veel van houd.  Have fun reading it.

summer | Tumblr





Wat is je favoriete nagellak voor de zomer? 
Ik hou in de zomer heel erg van lekker lichte kleurtjes en mijn favo kleur voor deze zomer is zeker mintgroen met een beetje goud. Ik doe dan op elke hand 1 nagel met gouden glitters. Absolutely love that combination!

Wat is je favoriete lip kleur voor de zomer?
In de zomer wil ik zo min mogelijk make up op en zo natural mogelijk dus in de zomer gebruik ik alleen een lipbalm met factor om mn lippen te beschermen en een nude roze lipstick van Essence.

Laat je favoriete zomerjurkje zien
Op dit moment heb ik niet echt zomerse jurkjes, ik heb er wel een paar maar die vind ik ook niet echt super. Ik combineer liever shirtjes met een hoge rok (zoals je op deze foto ziet)

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?
Sowieso een zonnebril, ik heb altijd al een zonnebrillen tik gehad en heb inmiddels al 7(!) zonnebrillen dus ja dat is zeker mijn favoriete accessoire in de zomer.

oh so rosy | via Tumblr

Wat is je favoriete body spray en parfum?
Dat is een body spray van H&M en de parfum Bright Cristal van Versace ze zijn allebei heel erg licht en fris.

Welke zomertrends van dit jaar vind je heel erg leuk?
Ik houuuuu van de maxi rok, ik bezit er inmiddels ook een en zou hem het liefst hele dagen aan doen. Hij is zoo comfy en zoo fashionable at once.

infocus

Hoe is waar jij woont zomers het weer?
Het kan echt super lekker zijn, ik woon dicht bij het strand dus dat is dan echt superfijn als je er binnen 5 minuten bent. Het is niet zo heet als het in de rest van Nederland is volgensmij maar zomers in Zeeland zijn opzich wel fijn!

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?
Dat het eventjes allemaal niet meer zoveel uitmaakt wat je allemaal doet én natuurlijk dat het lekker warm is. In de rest van de seizoenen heb ik heel erg last van een soort van ziekte die ik heb en dat is in de zomer echt heel fijn dat ik daar dan geen last meer van heb.

Naive THOUGHTS | via Tumblr

Wat zijn jouw plannen voor deze vakantie?
Helemaal niks! Voor het eerst in een paar jaar heb ik helemaal geen plannen, ik ben deze vakantie een paar dagen naar Amsterdam geweest en ik ga nog een paar dagen naar Brabant maar dat is het dan ook wel weer echt. Een aantal weken (bijna) helemaal niks doen is ook wel eens fijn!

Wat draag jij het liefst met warme temperaturen? 
Een heel erg lang, los & wijd shirtje met m'n bikini eronder met m'n slippers!

Welcome to | via Tumblr

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak? Bikini? Tankini?
Áls ik ga zwemmen zwem ik met een bikini. Deze vakantie heb ik niet erg veel gezwommen mede door dat ik geen één goede bikini kon vinden, ik zag echt super veel leuke bikini's maar op de een of andere manier weerhoud iets me om ze actually te gaan passen of te kopen. Heel erg raar maar ik lig gewoon liever aan het zwembad/strand zonder te zwemmen!

Wat is je favoriete zomerdrankje?
Een drankje wat ik pas ontdekt heb is Saskia fruit Lemon Cactus, het is volgensmij een nieuw drankje van de Lidl en het is echt super lekker! Ook de grapefruit smaak is heeeeerlijk en fris!

CARPE DIEM | via Tumblr

Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Een mooie (piloten)zonnebril, een tijdschrift, een strandtas, een maxirok, sandaaltjes én zonnebrand!

Wat is jouw ultieme zomerhit?
Dit jaar is dat sowieso Pretty Brown Eyes van Cody Simpson, dit liedje is zo leuk en zooo zomers!


alle foto's (behalve de tweede) komen van weheartit.com 



12 opmerkingen:

  1. Leuke tag, dat de zomer nog maar laaaaang blijft duren :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je onwijs lieve complimentje op mijn blog :) you made my day! Goedzo dat je in de zomer zo weinig mogelijk make-up gebruikt! Daar zouden meer meiden een voorbeeld aan moeten nemen want dat is gewoon veel beter voor je huid. Leuk dat je naar Brabant gaat! Wat ga je daar allemaal bekijken? Ik raad je mijn woonplaats niet aan haha, maar Breda is een super mooie stad om eens te bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze tag heb ik een tijdje geleden ook gedaan. Hij blijft leuk om te lezen :).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke tag om te lezen! Ik ben zelf ook gek op zonnebrillen en zou niet zonder kunnen. Dat valt daarom ook zeker wel onder mijn favoriete accessoires.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie tag! Misschien ga ik hem ook invullen, ziet er zo vrolijk uit! Ik volg je blog nu trouwens ook op Bloglovin, dan zie ik al je komende artikelen verschijnen. Wil niets missen!

    BeantwoordenVerwijderen

♥Thanks for your comment, i will visit your blog soon.♥